Ny i BI fodbold

Vil du gerne prøve at spille fodbold i BI, så er du altid velkommen.
Du har mulighed for at komme og træne med gratis i 2 uger, før du melder dig ind i klubben.
Du behøver bare at møde op til træning (se træningstider), hvor du kan henvende dig til en af trænerne for din årgang (se under årgangen).
Dine forældre er også velkomne til at overvære træningen.

Vil du gerne vide mere om BI og det at spille fodbold, kan du læse mere her på vores hjemmeside.
Du kan også kontakte en af vore trænere, som du finder under årgangen.
Som medlem i BI vil du ikke blot få fodboldtræning og spille fodboldkampe. Du vil også få en masse gode oplevelser, møde andre glade børn og voksne og få nye kammerater.

Er du under 18 år, skal dine forældre udfylde og underskrive en indmeldingsformular, som du kan udskrive her.

Senior
Ny seniorspiller i BI:
Vi er overbeviste om, at du falder til i afdelingen, men selvfølgelig har du ret til en prøvetid hvorefter vi håber, at du vender tommelen opad. Skulle der mod forventning ske det modsatte, er vi lige gode venner af den grund. Er der ting, du gerne vil have uddybet, er du velkommen til at kontakte os, - hellere en gang for meget end slet ikke.

Information:
Du kan finde information om træning og kamp på opslagstavlerne i BI-Centeret. Vi opfordrer til at benytte BI’s hjemmeside: bi-fodbold.dk, hvor du har adgang til en lang række informationer om BI-Fodbold – og ikke mindst om BI’s seniorafdeling.
Vi har den holdning, at der ikke må skabes "klubber i klubben".

Fra ynglinge til senior:
Vi vil tilstræbe hurtigst muligt at få integreret de nyoprykkede seniorspillere i seniorafdelingen, og opfordrer til at alle er behjælpelige hermed. Vi har etableret et godt samarbejde med ynglingeafdelingen med det formål at lette overgangen fra ungdoms- til seniorfodbold.